NAJNOVIJA VEST: Muslin DOBIJA selektorski POSAO!

I Milan Obradović, Krstajićev pomoćnik, je u celom paketu

Slavoljub Muslin želi da radi još jedan posao pored toga što vodi klub u Saudijskoj Arabiji.

Ove jeseni pominjao se kao opcija za trenera Spartaka iz Moskve, a sada se pojavila nova vest. Srpski stručnjak je najozbiljniji kandidat da preuzme reprezentaciju Azerbejdažana pred kvalifikacije za EURO 2020, javljaju tamošnji mediji.

On je najveća želja ljudi koji vode azerbejdžanski fudbal, ali videćemo koliko je to realno. Problem bi mogla da bude činjenica što je Muslin trenutno zaposlen kao trener u saudijskoj Al Fejhi, a poznato je da Arapi dobro plaćaju i da dele trenera sa nekim. Da stvari budu još bolje za njega, gore za Azere, nedavno je izabran za trenera meseca u šampionatu Saudijske Arabije.

Azerbejdžan bi mogao da ponudi dobre finansijske uslove srpskom stručnjaku, možda i bolje od Al Fejhe, ali pitanje je da li je u ovom trenutku moguće doći do dogovora sve tri strane.

Azerbejdžanski mediji takođe najavljuju i da bi selektor mlade reprezentacije trebalo da bude Srbin. Poslata je ponuda Milanu Obradoviću, pomoćniku Mladena Krstajića. Tamošnji mediji javljaju da pregovori traju i da bi ishod trebalo da bude povoljan.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!