NAVIJAČI LIVERPULA U STRAHU: Junajted počeo pregovore sa Kutinjom!

Kontakti uspostavljeni, hoće li vezista „zariti nož u leđa“ svim Skauzerima?

Sve više se piše da je Barselona razočarana Filipeom Kutinjom i da bi to mogao da iskoristi Mančester junajted.

Brazilac igra jako slabo ove sezone, posebno je na udaru nakon poraza od Levantea u Kupu kralja, te španski mediji smatraju da je rastanak plejmejkera i Barse moguć.

U priču su se dakle uključili i „Đavoli“, zainteresovani su za bivšeg fudbalera Liverpula, a kako prenosi „Mundo Deportivo“, Junajted je uspostavio i kontakt sa Kutinjovim agentom.

Ovaj španski list tvrdi da je Mančester ozbiljan u nameri da angažuje brazilskog reprezentativca, koji se nije preterano istakao na „Kamp Nou“, od kako je pre 12 meseci Liverpul zamenio Katalonijom.

Ambicije Junajteda su skočile od kako je novi trener Ole Gunar Solskjer preporodio ekipu, Norvežanin je ostvario trijumf u svakom duelu na klupi „Đavola“, a vodio ih je u pet mečeva, te je uprava spremna da mu već u januaru priredi makar jedno iznenađenje.

Ovo bi jasno bio i veliki udarac za sve simpatizere Liverpula, kako je Brazilac ostavio veliki trag na „Enfildu“ i nema sumnje da bi teško podneli njegov prelazak u redove ljutog rivala iz Premijer lige.

„Manchester Evening News“ lukavo napominje da bi Kutinju prelazak na „Old Traford“ pružio šansu da konačno osvoji neki trofej u engleskom fudbalu, kako mu to nije pošlo za rukom za pet godina u Liverpulu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!