NEMA STAJANJA: Crveno-beli ODLIČNO krenuli u Beleku!

Dobro odrađen posao u prvoj kontrolnoj utakmici i rođendan standardnog prvotimca.

Fudbaleri novosadske Vojvodine odigrali su u nedelju prvi kontrolni meč u sklopu priprema za prolećni deo sezone koje odrađuju u Beleku.

Rival „Stare Dame“ bila je ukrajinska Zorja koju je tim Radovana Krivokapića savladao rezultatom 2:1 (0:0).

Sva tri gola postignuta su u završnici utakmice, a golove za Vojvodinu postigli su Damjan Gojkov (79. minut) i Aranđel Stojković (82).

Vojvodina: Rockov (od 60. Simić) – Lazarević (od 60. Stojković), Veselinović (od 57. Graovac), Saničanin (od 60. Jeličić), Devetak (od 60. Jakovljević) – Zlomislić (od 60. Mitošević), Topić (od 60. Milojević) – Đuričin (od 60. Gojkov), Mesarović (od 60. Đurić), Nešković (od 60. Srećković) – Gajić (od 60. Kone).

„Pokazali smo čvrstinu u igri i odgovorili na njihovu agresivnost, a pored toga, imali smo i dobru ofanzivnu transformaciju, koja je bila krunisana sa ta dva pogotka i ostvarenom pobedom. Rezultat je bitan samo zbog atmosfere i našeg daljeg rada na pripremama“, rekao je trener Krivokapić posle utakmice.

Sledeći kontrolni meč crveno-bele iz Novog Sada očekuje već sutra. Rival će im biti mladi tim Verdera iz Bremena.

„Drugo poluvreme je pokazalo kako ćemo igrati u budućnosti. Raduje me činjenica da smo igrali protiv vrlo jake ekipe Zorje, koja je u vrhu ukrajinskog prvenstva. Mi smo promešali karte, pa su i u prvom i u drugom poluvremenu nastupili mlađi igrači, koji su, baš kao i stariji, pokazali da možemo da računamo na njih“, dodao je Krivokapić.

Nakon pobede u duelu sa Zorjom igrači su tokom večeri imali još jedan razlog za slavlje. Golman Vojvodine Emil Rockov proslavio je 24. rođendan, pa je tim povodom rođendanac dobio tortu.

BEZ PORAZA: Srpski klub „PREGAZIO“ i NJIH!