NEVEROVATNO: Mitrović bio svedok fudbalskog čuda!

Neverovatan poraz londonske ekipe kojoj protivnik nije šutnuo u okvir gola

ulam pomera granice ove sezone u Premijer ligi i smišlja nove, bizarne načine na koje može da izgubi utakmicu. Ovaj put londonska ekipa izgubila je na gostovanju kod Barnlija sa 2:1 u utakmici 22. kola Premijer lige.

Sve je počelo kao u snu za ekipu Klaudija Ranijerija, a završilo se kao noćna mora i to u duelu sa jednim od direktnih konkurenata u borbi za opastanak.

Već u drugom minutu Andre Širle je doveo Fulam u vođstvo, posle dobrog dodavanja Denisa Odoija. Tada je delovalo da bi gosti mogli da ostvare četvrtu premijerligašku pobedu u sezoni.

A onda je nastupilo pomračenje uma kod fudbalera Fulama ili su upali u neku “crnu rupu”. Sve se promenilo na terenu za samo tri minuta. Najpre je u 20. minutu Džo Brajan skrenuo centaršut sa desne strane u sopstvenu mrežu.

Samo tri minuta kasnije novi autogol Fulama – ovaj put strelac je bio Denis Odoi koji je tako praktično poništio sve dobro što je uradio asistencijom za Širlea.

Fulam je, predvođen Aleksandrom Mitrovićem, napadao u drugom poluvremenu, ali nisu baš gosti stvorili neke idealne prilike za pogodak. Najbolju je imao Lusijano VIjeto u 54. minutu, ali je njegov udarac bio izblokiran u poslednjem trenutku.

Preokret je obeležio i utakmicu drugog londonskog kluba, Kristal Palasa koji je na svom Selharst Parku poražen od Votforda sa 2:1.

Orlovi su poveli u 38. minutu autogolom Krega Ketharta, a domaći navijači ponadali su se da je to najava nove važne pobede.

Ipak, Kethart se iskupio Votfordu, pošto je 67. minutu dao izjednačujući gol, a sva tri boda gostima doneo je Tom Kleverli osam minuta kasnije. Luka Milivojević standarno je nosio kapitensku traku Palasa ceo meč.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!