NOĆ ZA PAMĆENJE: Njegove POENE je teško IZBROJATI!

Morao je da odgovori posle prozivki koje su stigle na njegov račun samo dan ranije

Džejms Harden kao da se naljutio zbog prozivki što je u prethodnom meču šutirao za tri poena 1/17, pa je svoj bes iskalio na Memfisu, odigravši najbolji meč sezone.

Svima je jasno da je „Brada“ već mesec dana u brutalnoj formi o čemu govori i to da je vezao 17 utakmica sa preko 30 postignutih poena u proseku, a često je to i preko 40.

Međutim, sada je podigao lestvicu za dva nivoa više i odigrao 50+ utakmicu po 12. put u karijeri, tačnije ubacio je 57 poena (17-33 iz igre, 6-15 za tri, 17-18 penali) i sve to uradio za manje od 35 minuta na parketu.

– Šutirao sam 1/17? Oh, pa to je mnogo promašaja – prokomentarisao je dan ranije svoje očajno šutersko veče Harden, pa je sada rešio da pokaže svoje domete.

Mada i nije imao ko drugi to da uradi u Hjustonu osim njega, s obzirom na to da su i Kapela i Gordon i Pol povređeni.

„Brada“ je sada treći na listi igrača po broju uzastopnih utakmica sa 30 i više postignutih poena, ovo mu je bila 17. po redu, a ispred njega su još samo legende Eldžin Bejlor i Vilt Čemberlen.

On je postavio i rekord franšize po broju 40+ utakmica, kao i rekord po broju poena u prvom poluvremenu.

Na putu prema pobedi su mu pripomogli i Danijel Haus Džunior sa 15 i Grin sa 14. U poraženim Grizlisima po 14 su dali Konli i Templ.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!