NOVI ODLASCI U ZVEZDI: Terzić sve rekao!

Generalni direktor crveno-belih opisao kako teče prelazni rok na Marakani

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za nastavak sezone, a na prvoj prozivci Vladana Milojevića pojavila su se 34 fudbalera. U svlačionici je bio i Erik Jirka, za koga Milojević nije siguran da li će ostati na Marakani.

Igrače u svlačionici su pozdravili i predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela.

Generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić sublimirao je dosadašnji prelazni rok i dao nove informacije oko transfera.

– Pozdravili smo igrače i rekli smo im da su ciljevi isti, očekivanja ista. Zvezda je kroz istoriju nametnula visoku lestvicu, to ostaje i sada. Priprema za odbranu šampionske titule i da osvojimo duplu krunu posle 12 godina. Imamo 15 bodova prednosti, ali ne smemo da se opustimo, jer će posle podele bodova biti 7 ili 8 bodova. Ne smemo da potcenimo ni Radnički ni Partizan – rekao je Terzić, koji najavljuje da će ekipa koja se formira u januaru napasti i kvalifikacije za Ligu šampiona.

– Šta uradimo u januaru uradili smo što se tiče prelaznog rika. Igračima smo rekli da odlazaka u junu i julu neće biti. Tokom kvalifikacija nema odlazaka – odlučno je rekao Terzić

Ali, biće ih već ove zime… Najavio je moguće odlaske Degeneka, koji ima ponudu iz Saudijske Arabije i Rodića, za koga ima nekoliko zainteresovanih klubova.

Takođe, pričao je i da Vujadin Savić ostaje, da postoji opcija da odu Meleg i Jevtović, za Jirku je rekao da najverovatnije ostaje, kao i da su odbijene ponude za Marina, Bena i Borjana.

Opisao je i šta se dogodilo sa odlaskom Krstičića, koji se u poslednji čas predomislio oko produžetka ugovora.

Rekao je da Zvezda mora da živi od prodaje igrača, i da je odlazak Degeneka bio planiran, nakon što je dobio konstataciju novinara da to nije bila planirana prodaja.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Loading...