NOVI SVETSKI REKORD: Megatransfer je spreman!?

Sve je na klubovima, tačnije odluka ostaje Napoliju. Da li je pametno prodati ga?

Kalidu Kulibali želi da ode iz Napulja.

Jasno, cilja veliki transfer i ogroman novac koji bi dobio, a Junajted je spreman da kupi štopera za 100 miliona evra, što bi bio svetski rekord za defanzivce.

Agent je navodno već razgovarao sa čelnicima „Đavola“, lopta je u dvorištu Napolija koji okleva.

Naime, oni bi da sve odlože za leto, mada u klubu postoje različita mišljenja. Jedno je da bi trebalo prodati Senegalca jer je teško verovati da Napoli može nešto u prvenstvu, Juventus je na +9, realno, šansa da izgube ovu prednost, iako i Napoli pobeđuje gotovo ne postoji.

Sa druge strane, novac bi značio mogućnost da Anćeloti već počne sa formiranjem tima za narednu sezonu, da dovede ili kapariše nekoliko igrača koje želi. Pravi cilj je da u drugoj sezoni napadne titulu, za to su mu potrebna dva ili tri vrhunska pojačanja, te igrače Napoli može da privuče samo velikim novcem.

U pitanju su recimo Kjeza, Pjontek, Kuamea su već doveli, žele i Vrsaljka iz Intera koji bi trebalo da bude zamena za Hisaja.

U svakom slučaju, glavna prednost Juventusa je mnogo duža klupa, Anćeloti zbog toga insistira na rotaciji, ali nema dovoljno dobre igrače. Nekoga mora da žrtvuje, videćemo šta će se desiti, u januaru, ili narednog leta.

Osim za Kulibalija, interesovanja ima za Alana, priča se da PSŽ sprema ogromnu ponudu, ali za sada nema zvanične potvrde…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!