ODLIČAN RITAM NA POČETKU: Ovako je izgledao prvi trening Zvezde!

Crveno-bele u ponedeljka očekuje i prvi meč

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u Antaliju na pripreme još u subotu, ali su zbog lošeg vremena tek u nedelju odradili prvi trening na terenu!

Uvodno zagrevanje uz istrčavanje između prepreka trajalo je ne više od pola sata i onda se prešlo na vežbe s loptom u kraćim intervalima. Crveno-beli su najpre trenirali u dve grupe, a cilj je bila pas igra sa jednim ili dva dodira, ali da se drže širina i dubina.

AGONIJA MILAN BORJAN: Stigla ponuda!

Na drugom delu priprema, prema zamislima stručnog štaba, akcenat će biti na određenim detaljima, u igri „tri na dva“ i „dva na jedan“, kao i na ispravljanju pojedinih nedostataka.

Vežbe za cilj imaju kretanje u visokom ritmu, brzo donošenje odluka, preciznost i presing. Igralo se i na skraćenom prostoru, a igrači su bili raspoređeni pet na pet.

Za kraj se igralo na dva gola, sa tri u fazi napada i dva odbrambena igrača, sa traženjem najboljeg rešenja kroz dubinu i završnicom. Poenta je da se ubrza igra šampiona Srbije i da se na što brži način dođe do protivničkog gola.

– Tako je, bravo. To je dobro – bili su komentari šefa stručnog štaba Vladana Milojevića

Podsetimo, fudbaleri Zvezde odigraće u ponedeljak, 28. januara, od 17 sati, protiv Nordhauzena prvu kontrolnu utakmicu koju ćete moći da pratite u direktnom prenosu na zvaničnom Jutjub kanalu crveno-belih.

JOŠ JEDAN KRAJ: Odlazi Branko Jovičić?!