OPŠTI RASPAD U REALU: Haos u svlačionici!

Kako se navodi najviše su govorili najiskusniji igrači kapiten Serhio Ramos, Luka Modrić i napadač Karim Benzema

Fudbalski klub Real Madrid nalazi se ponovo u seriji loših rezultata. Aktuelni šampioni Evrope su u poslednja dva kola u Primeri osvojili samo jedan bod, pošto su remizirali kao gosti sa Viljarealom (2:2), dok su kod kuće ove nedelje poraženi od Real Sosijedada sa 2:0.

Takve igre izazvale su buran sastanak u trening centru kluba sa „Santjago Bernabeua“ rekao je Eduardo Inda, urednik „OKDiarija“, u televizijskoj emisiji „El Čiringito“.

. Oni su navodno urlali na saigrače i poručili im da je krajnje vreme da se uozbilje. Dodali su još da moraju zadržati jedinstvo u svlačionici jer će u suprotnom i dalje gubiti i ispadati budale na terenu.

Jedan od igrača koji je najviše kritikovao samog sebe bio je levi bek, Brazilac Marselo, koji je rekao pred svima da je daleko od prave forme, a da posebno loše igra kada je u pitanju defanziva.

Govor njih trojice je trajao 25 minuta, a na kraju je zaključeno da do kraja sezone moraju da igrama i borbenošću obravdaju grb koji nose na grudima.

– Ko to ne može, neka odmah napusti klub – rekli su najiskusniji u taboru Madriđana.

Podsetimo, Real se posle odigranih 18 kola u Primeri nalazi tek na petom mestu na tabeli sa 30 bodova, deset manje od vodeće Barselone.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!