OPŠTI SKANDAL: Reprezentativac masturbirao na javnom mestu!

Mnogo toga smo čuli, videli, bizarnim stvarima prisustvovali, na prvu loptu neshvatljive greške i situacije pratili, ali čini se da je najnovija, koja nam dolazi iz Velike Britanije, a čiji je glavni akter Gevin Vajt, 22-godišnji reprezentativac Severne Irske.

Vajt je prilikom jednog noćnog izlaska snimljen kako u društvu prijatelja, pod vidnim uticajem alkohola, masturbira pevajući na ulici. Policija je protiv njih dvojice podnela prekršajne prijave, a preti im kazna od 5.000 funti, ali i do šest meseci zatvora.

Vajt, inače fudbaler engleskog Oksforda, koji se takmiči u Ligi jedan (treći rang takmičenja), nije imao razumevanje svog kluba:

– Gavin je inače miran, pošten dečko, i nespojivo mi je ovo što vidim sa njegovim karakterom. Jasno je da je popio previše, ali to ga ne opravdava. Njegovo ponašanje je pogrešno i reagovaće klub zbog toga, istakao je trener Karl Robinson, koji je dodao da je „Vajt slomljen zbog svega“:

– Divan je mladić, i nadam se da će mu navijači i javnost oprostiti ovaj nalet ludila.

Selektor Severne Irske Majkl O’Nil je rekao:

– Gavinovo ponašanje je neprihvatljivo i daleko je od standarda koji očekujemo od jednog reprezentativca Severne Irske.

Vajt je prošle godine odigrao prvi meč za reprezentaciju, i za 108 sekundi od ulaska na teren postigao i prvenac protiv Izraela.

Ovaj bizarni snimak pogledajte ovde