OVO SE ČEKALO: Sinima se film o VEČITOM DERBIJU!

Rivalstvo beogradskih klubova dobiće i ekranizaciju

Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana dobiće i svoju ekranizovanu priču. Naime, na jesen 2019. godine u bioskope stiže domaća krimi komedija „Ekipa“, koja donosi priču o ljubavi prema fudbalu i večitom rivalstvu crveno i crno-belih.

U centru priče se nalazi as Partizana, fudbaler Zdravsko Stevanović, kojeg glumi Rade Ćosić, ujedno u scenarista ovog filma. Motiv za nastanak ove priče, Ćosić je pronašao u sopstvenim treninzima u Partizanu i ljubavi prema fudbalu. Režiju potpisuje Marko Sopić, koji je i sam veliki ljubitelj fudbala i legendarnog fudbalera Dragana Mancea.

– Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna Italijanka, fudbalska zvezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvezdu sreću se silom prilika za vreme derbija. To veče, jedna torba puna para, mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji – piše u sinopsisu filma.

Film je okupio poznatu ekipu glumaca među kojima su Andrija Milošević, Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi. Specijalni gosti filma su Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.

Premijera filma planirana je za jesen 2019. godine, a sada se pojavio i prvi zvanični trejler.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!