PUN VRLINA: Reprezentativac VEOMA skroman!

Traže ga mnogi.

Defanzivac Fiorentine Nikola Milenković u razgovoru za Kurir istakao je da i pored uspešne karijere želi da završi fakultet, jer je to obećao majci. Bio je vukovac u osnovnoj i odličan đak u srednjoj školi.

Bivši igrač Partizana poznat jer po nadimku Bleki, ali malo ko zna kako ga je dobio.

– Za to je zaslužan moj prvi trener u Žarkovu. Kada smo radili neku vežbu on me nazvao tim imenom. Svi smo se pogledali i shvatili da se to odnosi na mene. Kasnije mi je objasnio da sam bio veći i jači od ostalih, pa sam ga podsetio na strip junaka Bleka Stenu. na početku je krenulo malo neozbiljno, da bi na kraju ostalo Bleki – naglasio je Milenković.

Iza Nikole je vrlo uspešna 2018. godina. Nastupao je na Mondijalu u Rusiji, a i u dresu Fiorentine je imao odličnu sezonu.

– Ovo je najbolja godina u mojoj karijeri, učestvovao sam reprezentacijom na Svetskom prvenstvu. To je bilo lepo iskustvo i san svakoga je da bude deo turnira na kojem igraju najbolji fudbale sveta. Zatim, odigrao sam značajne utakmice sa Fiorentinom, gde sam osetio važnost rivaliteta sa Juventusom zbog paklene atmosfere – rekao je Bleki.

Mnogo klubova želi Milenkovića da dovede u svoje redove. Gde će otići još se ne zna, ali to pitanje ne možemo postaviti njegovom menadžeru, jer ga nema.

– Da. Nemam menadžera. Ostajem pri stavu da igrači svojim igrama postaju sami sebi najbolji menadžeri – istakeo je Nikola.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!