RANIJERI JASAN: Mitrovićev STATUS posle PROMAŠAJA!

Trener Fulama se ovome nije nadao, iako njegov tim od početka sezone ima velikih problema u odbrani.

Za ekipu Fulama, ovosezonsko takmičenje u FA Kupu je danas okončano, senzacionalnim porazom na svom terenu od četvrtoligaša Oldama (1:2).

Čak ni danas nije mirovala mreža najslabije odbrane u Premijer ligi…

“Ako izgubite, ali date 100 posto svojih mogućnosti, ako pokažete želju, strast, sve, onda mogu da prihvatim da nam je Oldam dao dva gola. Ali, mi nismo igrali sa dovoljno želje, to je problem“, istakao je trener Fulama Klaudio Ranijeri posle meča.

On je potom dodao i da pojedini igrači kojima je danas posle dužeg perioda ukazao poverenje nisu to umeli da iskoriste, pa je veliko pitanje ko će od njih do kraja sezone moći da računa na neku novu šansu.

Među navijačima Fulama je jedna od glavnih tema ove večeri promašen penal Aleksandra Mitrovića koji je mogao da reši sve dileme, ali Ranijeri je to samo usput pomenuo, svestan da je problem druge vrste.

Ipak, novinari su insistirali.

“Da li ste izveli Kernija da bi Mitrović ušao i izveo jedanaesterac?“

“Da, rekao sam mu da on izvede penal, jer je u našoj ekipi on zadužen za to“, odgovorio je Ranijeri.

“Da li će on izvesti i sledeći penal za Fulam?“

“Da, naravno“, uzvratio je Ranijeri i nastavio:

“Razočarani smo… Prvo poluvreme bilo je prilično dosadno, nismo igrali onako kako smo navikli.

U drugom smo se malo popravili, postigli gol, propustili šanse da damo još jedan. A onda smo promašili i penal, Oldam nas je kaznio i dobio meč.
Mogu samo da kažem posle svega da je Oldam uradio odličan posao, kao i da sam danas ukazao šansu nekim igračima koji su do sada imali manju minutažu, ali oni tu šansu nisu iskoristili. Nisam kod njih video onakvu želju kakvu su pokazali fudbaleri Oldama“, objašnjava Ranijeri.

Fulamu sada sledi gostovanje Barnliju u Premijer ligi, ta utakmica je na programu 12. januara od 16 časova.
“Okrećemo se Premijer ligi, ali naravno, nisam želeo da izgubimo ovaj meč. Treba nam ‘vatra’, strast, krv, sve to ako želimo da opstanemo u ligi“, istakao je Ranijeri.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!