Ronaldo je razlog: Juve prodaje i njega!?

Ako Marota insistira, cena se zna, i Juventus neće razmišljati, mada je u pitanju nerealna ambicija „crno-plavih“. Potencijalno mnogo veći problem se dogodio juče, ostali bez nezamenjivog!

Juventus je završio posao oko Remzija, Velšanin stiže početkom naredne nedelje, potpisaće ugovor, provizija je devet miliona, postaće najplaćeniji igrač Juventusa posle Ronalda, od 1. jula biće fudbaler „Bjankonera“.

Nikakvih promena u timu u januaru neće biti, osim eventualno senzacionalnog transfera Iska, ali i to samo ako se ugovori prodaja Dibale.

Za Argentinca ima interesovanja, čak je Inter zagrizao, ali ohladiće ih cena, Juve bi prodao „La Hoju“ za 130 ili 140 miliona evra.

Taj novac može da plati neko od stranih klubova, a i dolazak Iska je malo verovatan, Juventus je uvredio Real ponudom za Andalužanina.

Veći problem u ovom trenutku je povreda Mandžukića. On je napustio trening, u pitanju je mišić, propustiće kup meč protiv Bolonje, a verovatno i superkup Italije protiv Milana u Džedi.

Poslednje informacije govore da je čak povreda mnogo ozbiljnija nego što se mislilo, pa postoji bojazan i da bi mogao da propusti meč Lige šampiona protiv Atletika koji je za 40 dana, 20. februara.

No, to su za sada samo nagađanja, današnji pregledi pokazaće kakve je vrste povreda, Alegri će gurnuti Ronalda u sam špic, a mesto po boku zauzeće Bernadeski ili Daglas Košta.

Uz to, Juve ima mladog Keana, koga je želeo Milan, Rajola hoće da pulena vodi na pozajmicu, ali Alegri odbija da to dopusti verujući da bi supertalentovani napadač mogao da dobije šansu na proleće.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!