SPUSTIO NAVIJAČE: Nole SE poneo GOSPODSKI zbog OVOGA!

Scene kakve ne priliče teniskom terenu iznervirale Novaka

Novak Đoković plasirao se u polufinale Dohe pobedivši Nikolosa Basilašvilija sa 2-1 u setovima, a naspram sebe je imao i pojedince u publici koji su se ponašali kao da su na fudbalskoj utakmici.

Bilo je pojedinaca koji su zviždali tokom meča, remetili su koncentraciju igračima, opominjani su nekoliko puta, ali uzaludno.

Kao da im to nije bilo dovoljno, počeli su da zvižde iz sve snage i dok je Novak davao izjavu, što je iritiralo i Novaka i ostale navijače koji su želeli da čuju izjavu najboljeg igrača sveta.

– Očekivao sam težak meč, on igra najbolji tenis svog života, u poslednje vreme, jedan je od najboljih udarača ove igre. Želim mu sve najbolje u nastavku sezone – poručio je Novak, dok ga je remetila buka zvižduka.

Onda se i sam obratio navijačima koje je „locirao“ kao provokatore, pa je i sam počeo da zviždi posle obraćanja.

– Vi stvarno baš volite da zviždite? U redu… Hajde da napravite takmičenje u zviždanju. Naročiteo vi momci. Šta kažete vi? A vi – okretao se Novak ka svim sektorima stadiona, što možete pogledati na snimku.

Momcima koji su pokušali da ga poremete nije bilo prijatno, ostatak objekta je sa oduševljenjem ispratio reakciju „broja 1“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!