SRAMOTA: Ovim „NAPADIMA“ nije mesto u sportu!

Neprijatne poruke stižu na Snežaninu adresu

Dok traje saga sa revidiranjem ugovora Milana Borjana, uporedo raste bunt navijača Zvezde zbog, kako veruju, prevelikog uticaja koji na čitavu priču ima Borjanova supruga Snežana.

Nije mali broj onih koji Snežanu krive što se situacija sa Borjanovim ugovorom, odnosno povećanjem istog odužila i strepe za epilog, pa ne prezaju ni od pretnji. Neke su zaista gnusne, što je Snežanu primoralo da putem instagrama apeluje na medije i policiju da reaguju.

– Državo, policijo, mediji? Znam da nije polni organ i nisu uvrede nekog glumca, pa verovatno nikome nije zanimljivo… Malo mi prete neki ljudi već dva dana – napisala je.

Nekoliko poruka preteće sadržine koje su se pojavile na pojedinim navijačkim stranicama, sortirala je i dala javnosti na uvid, uz apel da pod hitno prestanu.

Navijači je opterećuju porukama koje se svode na to da će ona biti najveći krivac ako ne dođe do dogovora njenog supruga i crveno-belih.

– Ako Borjan ne produži ugovor ili ode malom sumom novca, ko je kriv? Znamo da se Snežana žalila na malu platu, 3. zamenik kapitena, itd… Ako nas on napusti, za mene ona je kriva. Ti odluči Borjane – ovako vidi situaciju jedan navijač Zvezde.

Neki su bili daleko oštriji prema Snežani, pogledajte i šta su joj sve napisali zbog situacije sa njenim suprugom. Na skoro svaki njihov post je odgovorila.

IZABRALI NJEGA: Veliko PRIZNANJE za Srpskog igrača!