STANJE U FK PARTIZAN: Ništa od pojačanja ako se neko ne proda!

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković priznao je da klub nema novca za velika pojačanja i najavio da bi pojedini igrači mogli da odu.

Mirković je pripreme za prolećni deo sezone počeo bez ijednog novajlije i situaciju objasnio sa „trenutnim mogućnostima“.

„Mogu samo da kažem da idemo sa ovim kadrom. Sve je uslovljeno eventualnom prodajom nekih igrača. Ne mogu konkretno da kazem kojih igrača, ne želim o imenima… Znam u životu šta znači kad se nema novca“, rekao je Mirković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Mirković je svestan stanja u klubu i zato kaže da „ne može da se traži nešto što nema“.

Na pitanje da li onda niko nema pravo da od njega traži veliki rezultat, Mirković odgovara: „Ako se gleda taj lanac onda bi trebalo da bude tako“, jasan je bio trener crno-belih, ali i dodao da su obaveze u Partizanu uvek pobede.

Mirković je istakao da i dalje oseća gorčinu zbog utakmice po snegu sa Mačvom (0:0), ali i da je svestan da ništa ne može da se promeni.

„Moramo da se nosimo sa tim. Minimalno pričam o vanfudbalskim stvarima sa igračima, više se fokusiramo na našu problematiku. Verovatno utiču neka dešavanja na njih“, zaključio je on.

Partizan je posle prvog dela sezone treći na tabeli Superlige, sa šest bodova manje od niškog Radničkog i čak 15 od Crvene zvezde.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!