STIŽE ZAMENA: Prijovića MENJA Srbin!

Da li je crno-beli dres i njegova bliska budućnost?

Pošto je Aleksandar Prijović napustio PAOK i iz borbe za titulu u Grčkoj preselio se na borbu za opstanak u Saudijskoj Arabiji sa Al Itihadom, koji ga je privukao zaista astronomskim ugovorom.

Sada je crno-beli klub iz Soluna u kolikom-tolikom problemu, pošto mora da pronađe adekvatnu zamenu za napadača reprezentacije Srbije.

Pominju se brojna imena igrača koji bi mogli da budu Prijovićev naslednik, a jedno od njih je i Nemanja Nikolić. Srbin iz Sente koji je nastupao za mađarsku reprezentaciju, trenutno igra za Čikago u MLS ligi, pa bi možda mogao da ga privuče povratak na „kućni prag“.

Njih dvojica, interesantno, igrali su zajedno za varšavsku Legiju sa velikim uspehom godinu i po dana, pa u istom prelaznom roku. Nikolić se odlučio za Ameriku, Prijović za Grčku. I obojica su nastavili sa dobrim partijama.

Da li će baš sada Nikolić nastaviti tamo gde je njegov bivši kolega stao, ostaje nam da vidimo. Kako prenosi poljski novinar Pjotr Kužminski, koji je prvi saznao za Prijovićev odlazak u Saudijsku Arabiju, trebalo bi da tako i bude…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!