SVE JE POZNATO: Evo kada će biti derbi!

Četvrtfinalni parovi završnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća izvučeni su danas u hotelu „Hajat“ u Beogradu.

Žrebom u hotelu „Hajat“ u Beograd u četvrtak su određeni četvrtfinalni parovi završnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća.

Sama ceremonja počela je minutom ćutanja u čast košarkaškog trenera Boška Đokića koji je preminuo 26. januara u 60. godini. Nakon minuta ćutanja prisutnima su se obratili predstavnici Saveza, a zatim se pristupilo izvlačenju kuglica.

Shodno propozicijama takmičenja i pravilima žreba, klubovi iz ABA lige nisu mogli da oforme četvrtfinalni par, a evo koga su za rivale dobili Partizan NIS, Crvena zvezda mt:s, Mega Bemax i FMP Železnik.

četvrtak:
FMP – Sveti Đorđe Žitište
Crvena zvezda mt:s – Dinamik VIP Pay

petak:
Partizan NIS – Novi Pazar
Mega Bemax – Borac Čačak

Četvrtfinalne utakmice igraju se u četvrtak i petak. Polufinala su na programu u subotu, a veliko finale i borba za trofej u nedelju, 17. februara.

PROBLEM ZA PROBLEMOM: Košarkaši Zvezde imaju KOŠMARE!

U polufinalu se ne mogu sastati Crvena zvezda mt:s i Partizan NIS, što znači da ćemo eventualni derbi gledati tek u finalu.

Završni turnir Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća igra se od 14. do 17. februara u Nišu koji će deseti put biti domaćin završnih borbi za „Žućkovu levicu“.

Trofej brani Partizan NIS.

SVE JE SPREMNO: Partizan se VRAĆA u Evroligu!?