TEŠKA ODLUKA: Partizan bira između njih!

Crno-beli 25. januara putuju u Tursku.

Kada radi o pojačanjima u prelaznom roku, trener Partizana Zoran Mirković i dalje bira ko bi mogao da bude sledeće osveženje u Humskoj. Dok rukovodstvo crno-belih intenzivno traga za potencijalnim novajlijama, šefu stručnog štaba javila su se dva bisera omladinske škole srpskog vicešampiona.

Strahinji Jovanoviću, momku rođenom 1999. godine, istekla je pozajmica u novosadskom Proleteru. Prema dogovoru, trebalo je do zime da ostane na Slanoj bari, ali je šest meseci ranije odlučeno da se vrati u Partizan.

Ista je priča i u slučaju njegovog vršnjaka Strahinje Bošnjaka. Vezista je u dresu Zemuna upisao osam mečeva i 464 minuta za Gornjovarošane, naspram 11 koliko je njegov imenjak odigrao za Novosađane, sa nešto manjom minutažom (387 minuta), ali je postigao gol u Kupu Srbije protiv Lučanaca.

Ostaje da se vidi da li će pomenuti tandem trener Zoran Mirković staviti na spisak putnika u Tursku. Podsetimo, Partizan će se od 25. januara preseliti u staru bazu Belek, gde će nastaviti pripreme za prolećni deo prvenstva Superlige Srbije.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!