TEŠKE REČI: Trener Mornara o SUDIJAMA!

Trener Mornara pričao o greškama svoje ekipe u završnici meča sa Partizanom

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević posle poraza od Partizana nije želeo previše da priča o sudijskim odlukama u završnici meča, a crno-belima je poželeo dobre rezultate u 2019. godini.
“Nikad ne komentarišem suđenje, nemam razloga za to. Uvek gledam na to šta smo mi mogli da uradimo. Na tri minuta pre kraja smo imali sedam poena prednosti i napad. Onda smo napravili dve katastrofalne greške u odbrani. Jedan igrač koji je mogao da pogodi bio je Renfro, dali smo mu dva otvorena šuta za tri. Na kraju, videli ste. To je ono što košarku čini uzbudljivom”, rekao je Pavićević na konferenciji za novinare i dodao:
“Rekao sam igračima na tajm-autu na 1.9 sekundi pre kraja da se ne raduju dok se meč ne završi. Suđen je faul. Posle tog promašenog penala je usledila nova greška, dozvolili smo Lendejlu da iz skoka poentira”.

Barani su meč u Beogradu odigrali bez jednog od najboljih košarkaša, Nemanje Vranješa.
“Nedolaskom Vranješa, naše prve napadačke opcije smo bili prinuđeni na drugačiju rotaciju. Žao mi je momaka, napravili smo velike greške. Možemo samo da čestitamo protivniku i da se potrudimo što pre da se oporavimo od ovoga”, zaključio je Pavićević.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!