TRANSFER KARIJERE: Ronaldo i Ivanović ZAJEDNO u TIMU!

Ipak, na kraju su se odlučili za igrača koji je već nekoliko puta igrao u Torinu

Branislav Ivanović je ove zime bio tražena roba među najboljim timovima Evrope bez obzira na to što je zašao već u pozne igračke godine.

Posle silnih priča o Barseloni koja ga je želela na šest meseci usled velikih problema sa povređenim štoperima, ali se na kraju odlučila za Murilja, sada se pojavila i informacija da je Srbin bio na meti Juventusa.

Iako su ga se u srpskoj reprezentaciji otpisali, u svetu se i dalje cene kvaliteti 34-godišnjeg štopera što je potvrdila i informacija da su u Torinu imali želju da ga dovedu ove zime usled sve izvesnijeg odlaska Mehdija Benatije u katarski Al Duhail.

Prvi operativac „stare dame“ Fabio Paratići je želeo Ivanovića, ali se na kraju klub ipak odlučio da po treći put vratio Martina Kaseresa, dok su ostali kandidati bili Bruno Alveš iz Parme i Martin Škrtel iz Fenerbahčea.

Inače, proteklih dana se pominjalo da Ivanović ima bogatu ponudu iz Saudijske Arabije koja iznosi između 6 i 8 miliona evra po sezoni, ali mediji u Rusiji smatraju da će Zenit aktivirati onu dodatnu godinu iz njegovog ugovora i saradnju nastaviti do leta 2020.

FENOMENALAN POGODAK: Grujić RASPALIO bombu u MREŽU!