UGOVOR NA TRI GODINE: Srbin POTPISAO za Benfiku!

Portugalski velikan doveo novog Srbina…

Ono što je najavljeno još pre Nove godine, večeras je dobilo potvrdu – Aleksandar Isailović (17) novi je igrač Benfike. Kadetski reprezentativac Srbije stavio je paraf na trogodišnju vernost Orlovima i u početku će igrati za mladi tim portugalskog velikana.

Podsetimo, radi se o sinu nekadašnjeg napadača Partizana Dragana Isailovića, koji je nakon završetka karijere ostao da živi u Španiji. Aleksandar je prve fudbalske korake započeo u Valjadolidu, visok je 191 centimetar i pored Benfike privukao je pažnju Mančester Sitija i Vulverhemptona, ali je očigledno procenjeno da bi u Lisabonu imao najviše prostora za dalji napredak.

Aleksandar Isailović odigraio je osam utakmicam za kadetsku selekciju Srbije i postigao tri pogotka. U mlađim kategorijama Valjadolida eksplodirao je u prethodne dve godine – dao je ukupno 46 golova.

Benfika je na ovaj način nastavila tradiciju dovođenja mladih srpskih fudbalera. U prvoj ekipi dvostrukog šampiona Evrope trenutno su Aleksandar Živković i Ljuboimir Fejsa. I Luka Jović još je pod ugovorom sa Portugalcima, ali njega će uskoro otkupiti Ajntraht…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!