USKORO: Srbin POTPISUJE za Betis!

Spekulacije na Pirinejima

Godinama je bio jedan od najboljih igrača u Vigu, ali kad je odbio da produži ugovor Selta mu nije uzvratila sa ljubavlju već ga je zakucala za klupu, pa Nemanja Radoja ove sezone fudbal gleda kao navijač, a ne igrač. Ni minut mu nisu dali na Balaidosu, ni mesto na klupi, kamoli na terenu i logično je da povremeni srpski reprezentativac jedva čeka da ode iz Galicije.

Pitanje je samo gde, pošto mu ugovor ističe u junu, pa već sada može slobodno da pregovara sa potencijalnim poslodavcima. Ovog januara prvo se pisalo o Aston Vili, potom je postala aktuelna Fjorentina, a sada na Pirinejima pišu o trećoj i kako kažu najrealnijoj opciji: Betisu!

Neroverdi su na sličan način ove sezone već doveli golmana Pau Lopeza, pa Serhia Kanalesa i Takašija Inuija i rado bi opet doveli kvalitetnog igrača za džabe. Pojedini, istina manje pouzdani mediji na Pirinejima, pišu da su u Selti pobesneli, da sada idu i Radoju nude Atletiku već u januaru kako bi uzeli bar neki evro. Traže 5.000.000 evra.

Kasno sad, kad je Atletiko i razmišljao o nekadašnjem prvotimcu Vojvodine Selte je cenu držala na previsokih 20.000.000 evra. Kao što je i 5.000.000 previsoka cena šest meseci pre kraja ugovora.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!