VELIKA CIFRA JE BILA U PITANJU: Fulam odbio milione od Kineza za Mitra!

Kinezi navodno na sto stavili 55.000.000 evra…

U danu kada je jedan od najboljih srpskih napadača Aleksandar Prijović zvanično napustio evropski fudbal i za veliki novac poklonio vernost Al Itihadu iz Saudijske Arabije, britanski tabloid San donosi vest da bi sličnim putem mogao i Aleksandar Mitrović, trenutno prvi špic repreznetacije Srbije!

Englezi navode da je za napadača Fulama ozbiljno zagrizao najbogatiji kineski klub – Guangdžou Evergrade, te da su gazde kluba sa Krejven kotidža prvu ponudu odbile. A radi se o sumi od neverovatnih 50.000.000 funti, iliti 55.000.000 evra!

San piše kako Fulam očajnički želi da zadrži svog najboljeg igrača, planira čak i ozbiljna pojačanja kako bi se spasao ispadanja u Čempionšip, ali u isto vreme podseća da je Mitar vrlo moguće uznemiren i uzdrman odlaskom svog zemljaka Slaviše Jokanovića sa klupe i da da je pitanje kako će se postaviti po ovom pitanju. Ono što ide naruku Fulamu jesu godine našeg golgetera, koji sasvim sigurno želi da se idalje dokazuje na najvišem nivou, ali s druge strane su zaista suludi kineski milioni i takođe realna mogućnost povratka u Čempiošip. Što Mitrović sasvim sigurno želi po svaku cenu da izbegne. Opet, uzimajući u obzir njegove ovosezonske partije u eliti, nije teško pretpostaviti da Srbin ne bi imao veliki problem da pronađe novi klub u Premijer ligi, čak i u slučaju Fulamovog ispadanja…

Ukoliko se ispostavi da je je informacija lista San zaista tačna, u narednim danima možemo očekivati i pojačanu ponudu. Tako je bar do sada bilo sa Kinezima – napadaju dok ne dobiju ono što žele. Odnosno dok ih sam igrač ne odbije.

Aleksandar Mitrović ove sezone odigrao je 21 meč u Premijer ligi, postigao je osam golova i dva puta asistirao.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!