VELIKI PREOKRET: On se vraća u Madrid!?

Alvaro Morata bi mogao ove zime da se vrati u rodni grad?

I dalje nema raspleta, ali se za Moratu pojavila najbolja solucija.

Naime, Atletiko Madrid želi nekadašnjeg polaznika Realove „kantere“, spremni su da ga pozajme do kraja sezone, plaćaju njegova ogromna primanja i eventualno otkupe.

To bi signaliziralo verovatno odlazak Dijega Košte, ne u januaru, osim ako ga Čelsi ne želi, već na leto. Brazilac je nezadovoljan, trenutno se oporavlja posle operacije, a navodno ima problem sa saigračima.

Sari je spreman da pusti Moratu, ali traži da Čelsi obezbedi zamenu. Naime, on i dalje insistira na Iguainu, čiji je brat u Londonu, čekajući da menadžer ubedi Abramoviča da se isplati uložiti 50 miliona evra u igrača koji je prešao tridesetu.

Iguain navija za takav rasplet, ali Milan ga neće pustiti jer ni sam ne može da obezbedi adekvatnu zamenu. Oni su probali da ubede Juventus da im dozvoli da razmene Iguaina za Moratu, ali navodno, Juve čeka leto, postoji mogućnost da Pipita posle pozajmice ostane među „Bjankonerima“ sledeće godine.

Sve je zapetljano, navodno, Granovskaja je rekla Sariju da ako želi napadača, mnogo bolja opcija je Kalum Vilson iz Bornmauta, ali „Trešnje“ traže 60 miliona evra što Čelsi neće platiti.

Morata čeka rasplet, osim Atletika, njega žele Sevilja u koju bi otišao, odbio je Dortmund, a nema validnih informacija o navodnom interesovanju Bajerna i Pari Sen Žermena, kao i Rome, o čemu se pisalo.

Ovo bi mogao da bude najznačajniji transfer zime u smislu domino efekta, priča se da Juventus recimo želi da na neki način Iguaina menja za Andre Silvu koji je na pozajmici iz Milana u Sevilji, ali to zaista deluje komplikovano, mada iza svega stoji Mendeš.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Loading...
Tagged