VEZISTA ĆE ODUŠEVITI DELIJE: Ako se ja pitam – OSTAJEM!

Branko Jovičić je veoma važan šraf u igri Crvene zvezde, a tek će biti posle promena koje je doživeo vezni red.

Može se slobodno režći da Branko Jovičić kada je na terenu važi dva. Neumorna radilica, čovek koji je direktni “krivac” kad protivnik ne može da organizuje napad. Uloga reprezentativnog veziste biće još veća predstojećeg proleća. Pripreme u Beleku mu ne padaju teško, jer su mu ovo četvrte u crveno-belom dresu.

– Navikli smo se na šefov način priprema, jer su nam ovo druge zimske, ništa drugačije i od onogšto radimo na letnjim pripremama. Što se tiče pritiska, mi ne gledamo da li je prošle godine prva utakmica bila Evropa, mi imamo pred nama jedan težak zadatak, pred nama je cilj da osvojimo titulu, a sa druge strane osvojimo i kup, da se iskupimo za ispadanje prošle sezone u Šapcu, nema opuštanja. Moramo na ovim pripremama da se što bolje uigramo, imao pet jakih prijateljskih utakmica, verujem da ćemo spremni dočekati nastavak prvenstva i poentirati u plej-ofu, samim tim odbraniti titulu – počeo je popularni Bakula.

Branko Jovičić je u onoj grupi igrača koja sa upravom pregovara o novom ugovoru, ovaj mu ističe 2020. godine.

– Vidim da se u poslednje vreme pisalo oko mog produžetka ugovora, moja želja je da ostanem u Crvenoj zvezdi, jer zaista mislim da ja kao igrač i ekipa možemo mnogo da napredujemo, drago mi je što su pojedini igrači već produžili ugovor, mi živimo kao jedna porodica, moja želja je da ostanem ovde na duže staze.

O razlici koju imaju nad Radničkim i Partizanom nije želeo da priča, Zvezda mora da gleda sebe.

– Iskreno, mi ne pričamo o tome, stavili smo pred nas zadatak duplu krunu i idemo korak po korak. Mi kao Zvezda smo svaku utakmicu išli na pobedu, ovaj klub ne tripi loše rezultate, mislim da je jedini uspeh da svaku utakmicu izađemo kao pobednici.

Jednom saigraču je beskrajno zahvalan, ali on više nije član Crvene zvezde, otisnuo se u Grčku.

– Nena je izuzetan igrač i momak, on mi je pomogao kada sam izašao iz povrede, radi se o reprezentativcu koji je svojim igrama pokazao koliko vredi, ali sa druge strane došao je Vulić koji je pokazao da je lider, da je nosio Napredak. Mi smo ih prihvatili kao što to čini porodica.

Novajliju Nemanju Milunovića poznaje od ranije, zajedno su nosili dres Borca iz Čačka.

– Sa Milunovićem sam igrao u Borcu kada sam ubačen u prvi tim, radi se o pravom igraču, veliko je pojačanje za naš tim – zaključio je Jovičić.

STIGLA PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Marin ODLAZI!?