VREME DA SE KAŽE ZBOGOM: Krstajić se ovome nije nadao!

Kao što je i najavljeno, a onda demantovano od strane selektora

Stručni stab repezentacije Srbije je ostao bez Milana Obradovića. Dosadašnji prvi pomoćnik selektora Mladean Krstajića je danas imenovan za novog selektora mlade reprezentacije Azerbejdžana.

Kao što je MOZZART Sport i najavio 26. decembra, Obradović je napustio Orlove zbog posla u mladoj selekciji zemlje sa Kavkaza. Iako je od tada u nekoliko navrata demantovano da Obradović pregovara sa Azerbejdžancima, a potom je i selektor Malden Krstajić rekao da je njegov asistent odbio ponudu sa istoka, danas je saradnja ozvaničnea.
“Imao je ponudu, ali ju je odbio. Prema tome, nema potrebe da mu tražimo zamenu”, rekao je Mladen Krstajić pre sedam dana.

Obradović je danas predstavljen kao selektor mladih Azera, a ugovor je potpisan na dve godine.

Nekadašnji fudbaler Obilića je postao pomoćnik Mladenu Krstajiću nakon smene Slavoljuba Muslina pre nešto više od dve godine. Pre toga je bio selektor omladinske reprezentacije, pošto je odbio klupu subotičkog Spartaka.

U reprezentaciji se najviše istakao prozivkama posle Mundijala na račun Luke Milivojevića da je kapiten Kristal Palasa nudio usluge menadžera Falija Ramadanija ostalim reprezentativcima.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!