VREME DA SE POKAŽU: Zvezdin najteži ispit do sada!

Utakmice između Igokee i Crvene zvezde igra se u subotu od 17 sati

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u subotu (17.00 Arena sport) Igokei u Laktašima sa željom da nastave impresivan niz i zabeleže 15. uzastopni trijumf od starta ABA lige.

Međutim, biće teško jer igraju bez trojice bitnihigrača Maika Cirbesa, Branka Lazića i Bili Berona koji su povređeni. Ali, ako u ovoj situaciji pobede sa pokazaće da su stvarno najdominantniji tim lige.

– Imamo problema, ali i obavezu da odigramo dobro, skoncentrisano, bez praznog hoda. Igokea je promenila trenera (Dragan Nikolić umesto Žarka Milakovića, prim. aut) , menjaju u hodu i sigurno će reagovati nakon poraza u Podgorici. Ponavljam, moramo čvrsto i dobro da odigramo u odbrani ovaj meč – rekao je Zvezdin trener Milan Tomioć za klupski sajt.

Prvotimac crveno-belih Ognjen Dobrić ističe da je tim Igokee u odnosu na meč iz prvog dela sezone u Beogradu značajno izmenjen.

– Otišao je Zubčić, ali stigli su u međuvremenu dobri igrači, Lafajet, Vilijams, sada i Luković. U prošlosti smo igrali dobre utakmice u Laktašima i zato se nadam da će publika imati šta da vidi. Poznato je da Crvena zvezda ima puno navijača u Republici Srpskoj i nadam se da će veliki broj njih doći da nas podrži- rekao je Dobrić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!