ŽESTOKO: Lalatović KAŽNJEN zbog SKANDALA u Kruševcu!

Neverovatna odluka disciplinske komisije FSS.

Konferencija za medije po završetku utakmice poslednjeg kola jesenjeg dela Superlige Srbije između Napretka i Radničkog iz Niša je izazvala pravi skandal (više pročitajte OVDE). Tada je trener gostiju Nenad Lalatović ušao u verbalni sukob sa jednim domaćim navijačem koji je došao u salu za konferencije i portparolom Kruševljana Valentinom Vasić, a posle tačno mesec dana je poznat epilog incidenta.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je kaznila Nenada Lalatovića jednomesečnom zabranom bavljenja trenerskim poslom, a interesantno je da kazna stupa na snagu odmah i da će strateg Nišlija biti na klupi svog tima već na prolećnoj premijeri protiv Spartaka. Uz suspenziju, Lalatović će morati da plati kaznu u iznosu od 100.000 dinara.

Valentina Vasić, portparol Napretka, sa kojom je u sukob ušao šef stručnog štaba Reala sa Nišave oglasila se povodom ove odluke.

– Podsećam FSS da je, po Pravilniku, za Lalatovićev prestup predviđena kazna od šest meseci do godinu dana zabrane vršenja dužnosti u fudbalu. Ipak, upućujem molbu da ovom kulturnom i lepo vaspitanom treneru, koji bi trebalo da bude uzor kolegama i mlađim igračima, u stvari ukine kaznu, jer bi bilo šteta da javnost 30 dana bude uskraćena za ovu vrstu edukacije. Možda je uteha što će rijaliti programi na televizijama da se emituju u istom periodu – rekla je Vasićeva.

U sledećem video prilogu se podsetite kako je prošla famozna konferencija za štampu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!