ZVANIČNO: Defanzivac stiže u Juventus!

Čak treći put će Martin Kaseres obući crno-beli dres Juventusa.

Marokanski defanzivac Medhi Benatija (31) imao je ovog januara ponude Arsenala i Fulama, ali je Juventusu saopštio da želi da se preseli u Katar.

U pitanju je klub Al Duhajl, koji je ponudio 10 miliona evra za njegov transfer, i verovatno daleko bolje finansijske uslove nego što su planirali Englezi, tako da je Juventus na brzinu morao da reši problem „bekap“ štopera.

Izbor je pao na iskusnog Martina Kaseresa (31) koji će treći put obući crno-beli dres „stare dame“, a ovoga puta dolazi na pozajmicu iz Lacija.

DOSTUPAN SVIMA: Zvezda Dortmunda ODLAZI za „siću“!

Urugvajac je polivalentan defanzivac i može da igra na svim pozicijama u prvoj liniji ispred golmana, a Juventus će Rimljanima uplatiti 600 hiljada evra za usluge Kaseresa u narednih šest meseci, dok nije ubačena klauzula o potencijalnom otkupu.

Kaseres je i prethodna dva puta u Juve dolazio kao pozajmljen igrač – iz Barselone 2009/10, odnosno Sevilje 2012/13, nakon čega su ga i otkupili i nosio je njihov dres četiri sezone.

Za „staru damu“ je do sada odigrao 110 utakmica i postigao sedam golova, ali u prethodne tri i po sezone jedva da je igrao u Sautemptonu, Veroni i Laciju… Ove sezone zabeležio je tek osam nastupa za „tim iz Rima.

NEVEROVATNO: Lester uradio ovo povodom nestanka Sale!