ZVEZDINA DUGOVANJA: Detaljno nekad i sad!

Zvezdan Terzić otkrio još jedan detalj koji odlično ilustruje trenutnu finansijsku situaciju u Zvezdi posle evropske jeseni u Ligi šampiona.Ž

Mnogo je razloga za zadovoljstvo u Crvenoj zvezdi, posle svega što je učinjeno u proteklih godinu i po dana, a to se i vidi iz izjava generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića.

On je, opravdano, proteklu godinu opisao najboljom posle titula u Bariju i Tokiju iz 1991, a odlični rezultati na terenu uticali su da se i Zvezdina kasa napuni kao nikada u protekle dve i po decenije, ili nešto duže…

Između ostalog, i na tu temu je Zvezdan Terzić govorio u intervjuu za “Žurnal“. Finansije su godinama unazad bile bolna tema na “Marakani“, a danas se o tome već sa ponosom govori.

“Pre 4.5 godine nismo imali šta da izgubimo, jer su od Zvezde maltene svi digli ruke. Klinički mrtav klub, račun u blokadi, bez igrača i novca, ogromni dugovi… Bili smo srećni kad smo 2014. doveli Udineze.

Hvalili smo se da igramo evropsku prijateljsku utakmicu, a ove godine smo protiv PSŽ-a, Napolija i Liverpula igrali Ligu šampiona, ne dugujemo ni jedini dinar, deset dana ranije isplatili smo decembarsku platu“, otkrio je Terzić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!