NIJE MU JASNO: Boaći prokomentarisao derbi i OBRADOVAO sve „Delije“!

Četiri i po meseca je prošlo od prethodnog duela Partizana i Zvezde, a Boaći se još jednom osvrnuo na dobro poznatu temu.

Sećate se, Partizan je krajem septembra na stadionu u Humskoj dočekao Crvenu zvezdu, meč je završen rezultatom 1:1, a posle meča je mnogo polemike bilo oko izjednačujućeg Boaćijevog gola u drugom poluvremenu, jer nijedan snimak nije jasno pokazao da li je lopta prešla gol liniju.

Ipak, posle meča trener Zvezde Vladan Milojević je ocenio da je gol regularan, a sa ove vremenske distance je siguran u to i strelac Ričmond Boaći.

On je to i naglasio u intervjuu “Novostima“, uz čuđenje što su crno-beli bili nezadovoljni odlukom sudije. Takođe, ima poruku za “večitog rivala“ i u susret predstojećem derbiju koji sledi za nepunih mesec dana.

“Prošlog puta su digli veliku buku bez razloga, siguran sam da je bio gol.

Uvek se trudim da im dam barem jedan. Protiv Partizana još nisam slavio. Imam dva remija i poraz, ali sada moramo da ih pobedimo.

I onda ću moći da kažem, uradio sam sve što je trebalo u Zvezdi“, istakao je Boaći.

Po njegovom mišljenju, ni ostatak lige se protiv Zvezde neće ništa bolje provesti od Partizana.

“Ako pobedimo Partizan, moramo i ostale. Zbog toga je naš trener fantastičan. U svakoj je utakmici maksimalno ozbiljan. Tako se osvaja prvenstvo. Verujem i u novu Ligu šampiona, pa da opet naši navijači uživaju i budu srećni“, istakao je Boaći.