RAT: Gde će Teodosić, u Efes ili Zvezdu?!

Da li će ovako uticati na srpskog igrača da se opredeli za njihov klub, ili će samo da naprave kontraefekat?

Vest da je Miloš Teodosić otpušten u Los Anđeles Klipersima, oduševila je neke navijače koji se nadaju njegovom dolasku u klub za koji navijaju.

Pre svega, to su navijači Crvene zvezde, koji godinama maštaju o Teodosiću u crveno-belom dresu, koji je i sam raspaljivao njihovu maštu intervjuima u kojima je govorio da mu je san da tokom karijere zaigra za Zvezdu.

Ali, trenutno je Teodosić mnogo bliži Istanbulu, i to Efesu, čiju ozbiljnu ponudu ima na stolu. Za njega je zainteresovan i Fenerbahče, a upravo navijači ovog kluba pokušavaju na sve moguće načine da ubede Teodosića da je Fener prava sredina za njega.

To rade i navijači Zvezde, pa je na profilu srpskog plejmejkera pravi rat komentara između Delija i navijača Fenerbahčea.

Tako je na njegovom Instagram profilu osvanula gomila komentara na poslednjoj fotografiji koju je objavio u sklopu promocije svog kampa Teo 4.

Veliki broj navijača Zvezde i Fenerbahčea faktički ratuju ko će više komentara da napiše, verujući da će to pomoći Teodosiću da prelomi gde će nastaviti karijeru.

U komentarima su se usijle crveno-bele boje, pošto to šalju navijači Zvezde, kao i plavo-žuta srca, koja preovladavaju u komentarima navijača Fenerbahčea.

Pogledajte u priloženim fotografijama kako izgleda deo komentara na njegovom profilu.