VREME JE: Stojković poslao poruku Delijama!

Prezadovaljan je Filip Stojković načinom na koji je ekipa odradila pripreme u Antaliji i odigrala dosadašnje kontrolne utakmice.

Učesnik grupne faze Lige šampiona i lider na tabeli domaćeg šampionata završio je u četvrtak pripreme za prolećni deo sezone.

Nakon poslednjeg treninga, a pre poslednje kontrolne utakmice, utiske je sumirao desni bek i štoper Filip Stojković.

„Mislim da smo ovaj drugi deo priprema u Antaliji, baziran pretežno na utakmicama, odradili fenomenalno. Svi momci su zdravi i orni, ima nekoliko sitnijih povreda, ali nisu strašne i vratiće se treninzima, nadam se, već u Beogradu“, rekao je Stojković za klupski sajt.

Crvena zvezda je tokom zimskih priprema odigrala pet kontrolnih utakmica i upisala svih pet pobeda uz gol razliku 18:3. Generalna probra zakazana je za petak od 15 časova protiv slovenačkog Maribora.

„Upisali smo četiri pobede ovde u Antaliji i jednu na Kipru, pa smo što se tiče kontrolnih utakmica i rezultatski ušli u odličan ritam. I duel sa Mariborom je i te kako značajan da pobednički uđemo u drugi deo sezone“, dodaje Stojković.

Jasno je da će se urađeno na pripremama meriti na osnovu rezultata u takmičarskim mečevima. Prvi na redu zakazan je za 16. februar od 16 časova.

„Odlično smo radili, svi smo spremni i na šefu Vladanu Milojeviću je da odluči ko će protiv Vojvodine istrčati na teren. Ko god da to bude, uveren sam da će dati maksimum i nadam se da se ćemo pobedom započeti i ovu takmičarsku godinu, kada je reč o zvaničnom meču“, poručio je ‘Žule’ Stojković.

Desni bek Crvene zvezde koji je tokom priprema uigravan na poziciji štopera pozvao je navijače da dođu na utakmicu sa Vojvodinom i od prvog takmičarskog meča u 2019. godini podrže ekipu u borbi za trofeje.

FILADELFIJA IMA NOVOG ROKIJA: Pogledajte šta je Marjanović poručio navijačima!