Ajntraht i Ramadani šokirali Real i Barsu novom, paprenom cenom za Jovića: Ko želi Luku moraće dobro da ‘dreši kesu!

Nedavno se u javnosti pojavila informacija da je fudbalski menadžer i zastupnik Luke Jovića bio u Madridu, gde je pregovarao sa čelnicima Reala u vezi sa transferom srpskog fudbalera, a sada je poznato i o čemu je najviše bilo reči.

Kako prenose španski mediji, Ajntraht i Ramadani imaju novu, revidiranu cenu za popularnog srpskog Falkaa, a ona je sada 80 miliona evra! Zanimljivo, s obzirom na partije talentovanog fudbalera, predpostavlja se da će ona dodatno da raste.

Sa jedne strane, nemačkom klubu se ne žuri. Luka je mlad, u odličnoj je formi, nema povrede koje vuče, a ako bi i ostao u Nemačkoj još godinu dana, cena bi mu dodatno porasla.

Zainteresovanih strana da u svoje redove dovedu Jovića je mnogo, a Real i Barselona su među „najglasnijima“. Zidan ne krije svoju zainteresovanost, Barselona je spremna da plati 60 miliona, ali se dvoumi između njega i Grizmana, dok iz prikrajka vreba Bajern, a kako je potrošio 80 miliona za štopera Ernandeza, za rekonstrukciju time ća im trebati dopunski budžet.