BILO JE I VREME: Ivica Iliev PODNEO OSTAVKU!

Posle Bate Mirkovića i sportski direktor Ivica Iliev otišao iz Partizana!

„Istina je, više nisam sportski direktor Partizana! Žao mi je zbog odlaska Zorana Mirkovića, jer smatram da je ogovornost samo moja i ničija više“, rekao je Ivica Iliev za Telegraf.

„Zato i odlazim, jer ne želim da trener, niti bilo ko drugi u Partizanu snosi odgovornost za nešto što je samo moja nadležnost. Želim da se zahvalim predsedniku kluba Miloradu Vučeliću, Upravnom odboru, svim saradnicima, igračima, trenerima, zaposlenima u klubu, a posebno generalnom direktoru Milošu Vazuri, koji nije bio samo moj saradnik, već prijatelj i brat“, rekao je Iliev.

„Ovakav potez je nešto sasvim logično, smatram ga moralnim činom. Normalno je da jednog dana dođe i taj trenutak. Tri i po godine sam obavljao funkciju sportskog direktora, imao sam odrešene ruke i zahvalan sam svima u Partizanu na tome. Bilo je lepih, ma predivnih momenata, ali sada je otišlo u drugu krajnost i ne želim da neko drugi ispašta zbog moje odgovornosti. Stidim se onoga što vidim na terenu, ne mogu sa tim nikako da se pomirim. Neke od tih igrača sam lično doveo, neke nisam doveo, ali sam dozvolio dadođu, a nekima smo produžili ugovore, i to sam takođe dozvolio, a očito to ničim nisu zaslužili“, zaključio je sada već bivši sportski direktor.

Da podsetimo,dva poraza u nizu i tri vezane utakmice bez pobede su ‘naterale’ Mirkovića da preseče i podnese ostavku na mesto šefa struke Partizana, pa je on prvi napustio crno-bele.

Crno-beli su u zaostatku od 21 boda za vodećom Crvenom zvezdom, čak 14 više ima drugoplasirani Radnički iz Niša pa je Partizan u veoma nepovoljnoj situaciji.