ČEKA SE ZVEZDA: Ivanić ODRADIO svoje!

Nije dugo trebalo Mirku Ivaniću da ispuni dato obećanje

Obećao je nedavno Mirko Ivanić da vrlo brzo očekuje golove u crveno-belom dresu, pa ne čudi što je bio zadovoljan ostvarenim u duelu sa Radnikom.

„U prethodnom razgovoru sam najavio pogotke i nije mnogo vremena prošlo, a ostvario sam rečeno. Presrećan sam zbog gola, ali još više zbog plasmana u polufinale Kupa Srbije“, rekao je Ivanić.

Crvena zvezda je savladala Radnik sa 2:1 u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, a Mirko Ivanić je postigao vodeći gol za domaće u 17. minutu susreta.

„Cilj nam je ‘dupla kruna’ i pobeda protiv Radnika je korak na putu do ostvarenja. Mrežu sam zatresao posle uigrane akcije, tu mi je zadatak da se nađem i radujem se što je rad sa treninga doneo konkretan rezultat“, istakao je Zvezdin vezista.

Crveno-beli su od početka prolećnog dela sezone odigrali šest mečeva i ostvarili pet pobeda uz remi, a ciklus će kompletirati gostovanjem ekipi Rada na Banjici.

„Nema opuštanja, već za vikend nas čeka utakmica protiv Rada, moramo da pobedimo i sa što većom bodovnom prednošću uđemo u plej-of. Raspored je u poslednje dve nedelje gust, umor postoji, ali ne žalimo se“, ističe Ivanić.

Nakon mečeva 27. kola sledi reprezentativna pauza posle koje će superligaši privesti kraju regularni deo sezone, a zatim sledi i deljenje bodova i nastavak borbe za trofej i opstanak kroz plej-of i plej-aut.