GOLGETER JASAN: Njegov PRIORITET je ovaj klub!

Naš napadač nema nikakvu dilemu kada su sopstvene želje u pitanju. Da li je ovo strategija?

Luku Jovića žele bukvalno svi, oba španska giganta, Pari Sen Žermen, Inter, bio je zainteresovan Siti, problem je zabrana kupovine na leto koja se sprema „Građanima“.

Ali nekadašnji fudbaler Zvezde nema dilemu, svim silama hoće u Barselonu.

Naime, on je, kako pišu katalonski listovi, emisarima Barse ponovio da odlazak na „Kamp Nou“ ima prioritet i na taj način pokazao da će čekati dogovor Ajntrahta i španskog giganta.

Barselona je ponovo odbacila inicijativu da Grizman leto kasnije pošto ih je „prevario“, stigne u klub, naime oni ne žele Francuza, delom i zbog cene.

U klubu je preovladalo mišljenje da za 120 miliona mogu da kupe i Jovića i De Lihta, što bi posle dovođenja De Jonga bilo podmlađivanje tima.

Prelazni rok bi delom bio finansiran prodajom Kutinja koji ima mesec dana da pokaže da zaslužuje dres Barselone, ali čini se da za njega nema mesta.

U toku je audicija i za levog beka, alternativu za Albu, traži se iskusan igrač, Felipe Luis iz Atletika je opcija, on će biti slobodan, kao i Alberto Moreno iz Liverpula koji je odigrao svega 334 minuta kod Klopa ove sezone. Španca žele Arsenal, Lacio i Atletiko, u Barseloni bi bio samo rezerva.

Jednog drugog Morena, Aleksa bi mogli da prebace iz drugog tima, a pominjan je i Naćo Monreal iz Arsenala koji ima 33 godine i idealno se uklapa u traženi profil. Taljafiko iz Ajaksa je preskup, a i bliži je Realu, tako da će Barsa posle De Jonga, po svemu sudeći, dovesti tri ili četiri igrača, prodati njih par i imati još jači tim.