ISPOVEST: Reprezentativac OTKRIO razlog!

Nova ispovest Luke Milivojevića na temu sukoba sa selektorom Krstajićem i odluke da do daljnjeg ne nastupa za naš nacionalni tim.

Već smo navikli, gotovo nijedno okupljanje reprezetacije Srbije ne može bez tenzija, medijskih prepucavanja, čak i onda kada naš nacionalni tim ostvaruje dobre rezultate.

Tako je i sada, posle remija protiv Nemačke u Volfsburgu (1:1).

Juče je sve iznenadio Ivan Obradović. On je postao još jedan u nizu igrača koji je postavio uslov da dok je Mladen Krstajić selektor, neće se odazivati pozivima u naš nacionalni tim.

Pre njega, to su učinili i Luka Milivojević i Matja Nastasić, a kapiten engleskog Kristal Palasa je još jednom progovorio na tu temu, ovog puta u intervjuu za “Ekspres“.

On je, čak i posle nedavnog razgovora sa Krstajićem, Darkom Kovačevićem i Markom Pantelićem i pokušaja pomirenja, ostao i dalje veoma ljut na aktuelnog selektora, otkrivši pritom koliko su ga neki postupci zaboleli.

“Aktuelni srpski selektor i neki ljudi iz FSS-a su me ubedljivo najviše povredili kao čoveka. Nikad mi se nije desilo da neko izađe u javnost i da tako drsko i bezočno saopšti čiste laži o meni.

Da je u pitanju fudbalska priča, ok, to bi bila polemika, ali ovo što su uradili i te kako prelazi granice dobrog ukusa“, objašnjava Milivojević.

On je naglasio da “istina boli, ali je korisna i od nje ne treba bežati“.

Od nastupa za reprezentaciju Srbije nije definitivo odustao, i dalje čeka poziv selektora, ali tek onda kada u toj ulozi više ne bude Mladen Krstajić.

“Žao mi je što je tako, što se sve ovo dešava, ali protiv sebe ne mogu.

Za Srbiju ću, obećavam i ponavljam, igrati kada me pozove, ako me pozove, selektor reprezentacije, uz uslov da to nije ovaj koji danas obavlja dužnost. Sa ovim ljudima posle svega ne mogu da budem u istoj priči“, poručio je Milivojev