JOVELJIĆ ISKREN: Pogledajte šta je IZJAVIO mladi napadač!

„Na treningu takve situacije rešavam bez problema, možda je uzrok bio trenutni pad koncentracije zbog prevelike želje“, istakao je mladi napadač.

Supertalentovani Dejan Joveljić iskoristio je ukazanu priliku Vladana Milojevića u utakmici sa Zemunom.

Momak iz Bijeljine postigao je gol i nad njim je napravljen jedanaesterac u pobebi od 4:0, ali je imao i nekoliko propuštenih šansi, zbog čega je bio samokritičan nakon meča.
„Pre svega želim da čestitam rođendan šefu Vladanu Milojeviću i zahvalim se na novoj šansi. Zadovoljan sam utakmicom, ali nisam zadovoljan ličnim učinkom. Postigao sam gol i bio fauliran za jednaesterac, međutim, morao sam da postignem gol i u drugom poluvremenu. Na treningu takve situacije rešavam bez problema, možda je uzrok bio trenutni pad koncentracije zbog prevelike želje“, istakao je mladi napadač.

Joveljić se potom osvrnuo na činjenicu da je Zvezda protiv Zemuna upisala 52. uzastopni superligaški meč bez poraza i tako postavila novi rekord bez poraza u srpskom fudbalu.
„Prelep je osećaj zbog niza kakav niko ranije nije uspeo da ostvari. Takođe, zahvalio bih se Delijama na sjajnoj atmosferi, još jednom su nas nosile do pobede, i rekorda kojim smo postali deo istorije. Sjajan ambijent, pogotovo koreografija i bakljada. Imamo najbolje navijače na svetu. Hvala im još jednom što su bili uz nas, vidimo se već u sredu ponovo na Marakani“, poručio je Joveljić.

Crvena zvezda u sredu od 18 časova igra meč četvrtfinala Kupa Srbije protiv Radnika iz Surdulice, dok nerednog vikenda gostuje Radu na Banjici.