MORA SE POKAZATI! : Poslednja ŠANSA za Gorana Čaušića!

Crvena zvezda večeras dočekuje Radnik u okviru četvrtfinala Kupa Srbije (18 časova)

Posle obaranja rekorda u nepobedivosti, kada je reč o domaćem prvenstvu, Crvena zvezda mora da se prebaci na drugi kolosek. Utakmica protiv Radnika u okviru četvrtfinla Kupa Srbije (sreda, 18 časova) prilika je da se tim Vladana Milojevića za pola koraka približi velikom cilju –duploj kruni.

Jeste da je rezultat prioritet svih prioriteta, ali tradicija duela sa Surduličanima (sve pobede na Marakani) ostavlja mogućnost treneru crveno-belih Vladanu Milojeviću da ponovo kombinuje i pruži još jednu šansu Goranu Čaušiću. Možda i poslednju.

Skupo plaćeni vezista crveno-belih imao je problematičnu jesen, nije uspeo da opravda epitet velikog pojačanja. Na zimskim pripremama nagovestio je boljitak, ali kako je sezona ponovo počela nastavio je da se muči.

Nije ga bilo u protokolu na prethodne dve utakmice. Večeras će dobiti priliku da pokaže da je spreman da ukrade minute Jovičiću, Jovančiću, Ivaniću… Uz njega će igrati pridošlica iz Kruševca Miloš Vulić.

„Ovde nema popravnog. Dobro ćemo da se spremimo. Skoro smo igrali sa Radnikom i tada sam rekao da od ulaska u Superligu nisu imali bolji tim. Disciplinovana su i brza ekipa. Izbalansirana“, rekao je Vlkadan Milojević.

Zvezda je vrlo efikasna u sistemu sa dvojicom napadača. Mladosti je dala tri, a Zemuncima četiri gola. Očekuje se da ponovo šansu u napadu dobiju Milan Pavkov i Dejan Joveljić.

Opredeljenje Radnika je da igra ofanzivno. Tako da se na Marakani očekuje vrlo zanimljiv meč.
„Jako važna utakmica, ali pristupućemo joj kao i svakoj drugoj, vrlo ozbiljno. Idemo na pobedu. Tako treiramo, tako se i ponašamo“, istakao je trener Radnika Milan Milanović.