NEMCI ČUVAJTE SE: Biser će biti BOLJI od Jovića!?

Srbija ima još fudbalskih bisera koji nadolaze…

Nemačka je odlično upoznala Luku Jovića, pre svega kroz njegove odlične igre ove sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, ali i sinoć u prijateljskoj utakmici između reprezentacija Nemačke i Srbije (1:1) u Volfsburgu.

Ono što nas najviše raduje, to je da je Jović konačno dobio pravu priliku u nacionalnom timu i da je i u dresu sa državnim grbom uradio ono što već mesecima rad u svom klubu – postigao gol.

Ipak, još jedno dobro poznato ime u Nemačkoj, nekadašnji fudbaler Dortmunda i Minhena 1860, Miroslav Stević, skrenuo je pažnju tamošnjoj javnosti na još jednog supertalentovanog napadača iz Srbije.

“Napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić je fantastičan golgeter sa sjajnom perspektivom, većom i od Jovića. Joveljić je kompletan igrač. Zapamtite to ime“, izjavio je Stević, prenosi “Informer“.

Joveljić ovog proleća dobija sve veću minutažu u prvom timu Crvene zvezde, pogotovo posle povrede Boaćija i za očekivati je da će do kraja sezne uvećati svoj golgeterski blans u Superligi Trenuntno je stigao do brojke od pet golova u domaćem šampionatu.

Stević je takođe pohvalio i našeg reprezentativnog štopera Nikolu Milenkovića, koji je već dobro poznato ime u Evropi i uporedio ga sa Nemanjom Vidićem, legendarnim štoperom Mančester junajteda.