NOVA POVREDA U EKIPI CRVENO-BELIH: Pogledajte o kom igraču je reč!

Izmena Vladana Milojevića izgleda je bila zbog povrede.

Delovalo je da Ričmond Boaći nije zadovoljan što je u Lučanima izveden iz igre posle sat vremena (3:1), a „Sportski žurnal“ prenosi da je ta frustracija ipak zbog povrede.

Napadač iz Gane se muči od povratka iz Kine i retko je imao kontinuitet igara koje su „presecale“ povrede, tako da će napraviti pauzu i ovog vikenda u susretu koji Crvena zvezda igra protiv Zemuna, za rekord po broju utakmica bez poraza.

Ričmond Boaći je imao već dve povrede, pred utakmicu sa Pari sen Žermenom u gostima, potom i krajem oktobra koja ga je „iz takta“ izbacila do decembra.

Činilo se da je tokom zimskih priprema uhvatio ritam, postigao je dva gola na „prolećnoj premijeri“ protiv Vojvodine, međutim bio je gotovo neprimetan u susretima protiv Partizana i Mladosti, u kojima je dosta vremena igrao i u tandemu s Milanom Pavkovim.

Ipak, protiv Zemuna, Milojević će verovatno početi s jednim napadačem, pošto je Ričmond Boaći povredio zadnju ložu i već je počeo terapije…

To je ista povreda koja ga je mučila i jesenas, s tim da se sada očekuje da nije ozbiljnije prirode.

Ričmond Boaći je odigrao 11 mečeva od povratka iz Đangsua krajem avgusta i postigao je 8 golova uz tri asistencije u Superligi, dok u Ligi šampiona nije bio strelac na tri odigrane utakmice (ukupno 189 minuta)