OGLASIO SE I ON: Vređao me je kao NIKAD niko?!

– Stalno me je napadao iz samo njemu znanih razloga – istakao je

Više nego šokantna ispovest bivšeg fudbalera Partizana i Videotona Stefana Šćepovića, koji je igrao i za mađarski Videoton sa bratom Markom i Dankom Lazovićem, a trener mu je bio Marko Nikolić…

– U Mađarskoj nisam imao problem ni sa kim, ali jeste jedan igrač sa mnom. Reč je o Srbinu koji više ne igra fudbal – rekao je Šćepović, a jasno je da je reč o Danku Lazoviću, koji je iznenada rešio da završi karijeru 2018. godine.

Napadač poljske Jagelonije je izneo nekoliko detalja šta se dešavalo u svlačionici Videotona.

– Stalno me je napadao iz samo njemu znanih razloga. Vikao je: „Udariću te, napraviću ti pakao u svlačionici, majku ti je*em!“ Isprva sam pokušavao da ga smirim, govorio sam da tako ne treba da priča sa mnom, ali on je nastavljao, vičući: „Prebiću te, nećeš se izvući“. U jednom trenutku sam mu i rekao: „Hajde, udari me, molim te“. Naravno da se ništa nije dogodilo, ali je on nastavio da me proziva – pričao je Šćepović.

Njega je jednako zabolelo i što niko od trojice srpskih trenera nije ostao na njegovoj strani.

– Tri srpska trenera su mu dopustila da se tako ponaša. Ranije je drugi igrač doživeo slične stvari od ovog idiota. Kad mu je uzvratio da tako može da se ponaša sa svojom majkom, idiot ga je zgrabio i bacio na zid. Iako je bio izazvan, on je izbačen iz tima. Znao sam da će isto biti i sa mnom. Sportski direktor me je pozvao i objasnio mi da nema ništa protiv mene, ali da je takva odluka trenera i da je on šef ekipe – otkrio je Stefan Šćepović.

Šta vi kažete na ovo? Da li ste očekivali ovakve stvari od Lazovića?