OTKRIVAMO: Ovim rečima se Bata oprostio od igrača!

Svlačionica je prva saznala da Zoran Mirković odlazi iz Partizana.

Fudbalski klub Partizan ostao je večeras bez bodova ali i bez šefa stručnog štaba, pošto je Zoran Mirković odlučio da podnese ostavku posle poraza od Voždovca.

Niko od klupskih čelnika nije se još uvek oglasio ovim povodom, a biće da je to zbog činjenice da je Bata svoju odluku prvo saopštio igračima i tako sve ostavio u stanju šoka.

„Momci, više ne može ovako, potrebna je neka šok terapija, najbolje je da to krene od trenera. Hvala vam na svemu, moj posao ovde je završen“, prenosi „Telegraf“ reči kojima se Zoran Mirković navodno oprostio od svlačionice.

Nakon igrača Mirković je odluku predočio i članovima Partizanove uprave tako da ostaje da sačekamo ponedeljak pa da odluka o ostavci bude ozvaničena.

Nema dileme da će članovi klupskog rukovodstva pokušati da ubede Mirkovića da promeni odluku, ali je malo verovatno da će Bata prihvatiti takvu soluciju.

Partizan u sredu gostuje Napretku u Kruševcu u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, a kako je trofej u najmasovnijem takmičenju jedina šansa da crno-beli spasu sezonu, jasno je da Mirkovićeva ostavka dolazi u najgorem mogućem trenutku za klupsko rukovodstvo.

Hoće li igrači reagovati pozitivno na šok terapiju, ostaje da vidimo u sredu.