PSŽ PRED RASPADANJEM: Ostaju bez NAJVEĆIH zvezda tima!

Jedan klub bi mogao itekako da profitira zaslugom Mančester junajteda.

PSŽ je ponovo ispao u osmini finala Lige šampiona, imali su 2:0 na „Old Trafordu“, ali su na „Parku prinčeva“ poraženi sa 1:3, te „Đavoli“ idu dalje, a Mbapeu, Nejmaru i družini ostaje da se bore za trofeje u Francuskoj, mada su Ligu 1 praktično već osvojili.

Pisali smo o sudbini Tomasa Tuhela, a pod velikim znakom pitanja nakon novog neuspeha u LŠ je i budućnost najvećih zvezda u klubu iz Pariza.

Leta 2017. godine PSŽ je za oko 400 miliona evra doveo Nejmara (222m) i Kilijana Mbapea (180m), sa ciljem da „ušati“ trofej konačno stave u svoje vitrine.

Daleko su nakon dve sezone od takvog uspeha, a Real Madrid pažljivo prati situaciju.

Madriđani su nakon tri uspešne sezone sa Zidanom, ove sezone već početkom marta ostali bez šansi za bilo koji trofej, matematički se još boje za Primeru, ali 12 bodova minusa u odnosu na Barsu govori da se ni tu neće lepo provesti.

Očekuju nas velike promene u Madridu, još se ne zna ko bi mogao da bude trener, dosta imena je u igri, čini se da je jedino jasno da to neće biti Santijago Solari.

Madriđani već par godina pokušavaju da dovedu Nejmara i Mbapea u svoje redove, a jasno je i da dvojac nema ništa protiv prelaska na „Bernabeu“.

Nejmar je izjavio da je Real jedan od najvećih klubova na svetu i da bi svaki fudbaler voleo da igra za klub iz Madrida, dok je odavno poznato da je Mbapeov dečački san da ponese dres „kraljevskog“ kluba.

Novi neuspeh PSŽ u Ligi šampiona mogao bi da ubrza njihov prelazak na „Bernabeu“, Real bi mogao da proda Iska, Bejla, možda i Asensija i tako sakupi novac za kupovinu nekih od najvećih svetskih zvezda, pa tako i Nejmara i Mbapea.

Pita se naravno i PSŽ, ali nakon novog razočarenja u LŠ, klub sa „Parka prinčeva“ bi mogao da promeni filozofiju, što bi moglo da znači i odlazak najvećih zvezda.