REAL ODREDIO CENU: Čeka se ODGOVOR.

Ovo je više od očekivanog, ali da li i dovoljno? Čelsi nema mnogo izbora, s obzirom na situaciju…Real je uputio prvu ponudu za Edena Azara, ona je veća od očekivane, ali manja od onoga što Čelsi želi. Naime, „Plavci“ su pominjali sumu koja je veća od 100 miliona evra, Realova je 80.

Za sada nema odgovora, ali je jasno, Eden Azar neće produžiti ugovor, spreman je da čeka i leto 2020. kako bi otišao kao slobodan igrač iz kluba.

Sa druge strane on ne veruje da će Čelsi rizikovati da ostane bez centa od njegovog transfera, ali je i suviše veliki igrač da bi ga držali na ledu godinu dana jer neće da produži ugovor.

Navodno će „Plavci“ probati još jednom, ali kada nije pitanje novca, teško je ubediti Belgijanca. Ponuda Čelsija je za 5 miliona po sezoni veća od Realove, no, on ne haje.

Mauricio Sari čija pozicija nije sigurna je komentarisao da za Čelsi treba da igraju samo oni koji to žele, da sa Azarom nema nikakvih problema, ali on traži da se situacija reši odmah na početku prelaznog roka.

Šta će od svega biti, videćemo, tek manevarski prostor za „Plavce“ ne postoji. Uz to, igrači su ubeđeni da će ih Azar napustiti…