RED SVE DUŽI: I oni BI Brazilca!

Brazilac je, prema poslednjim izveštajima, na prodaju.

Nije se snašao Kutinjo u Barseloni, iako je početkom prošle godine iz Liverpula stigao kao veliko pojačanje, za oko 135 miliona evra.

Ove sezone igra jako slabo, u tekućoj godini nijednom nije izdržao 90 minuta na terenu, pa se sve više šuška da je Barsa spremna da ga se odrekne.

Katalonci će na leto pokušati da dovedu Luku Jovića, Matisa De Lihta i Antoana Grizmana, a za takav podvig im je potrebno puno novca, pa bi dobar deo mogli da zarade prodajom Filipea Kutinja.

Preneli smo danas, navodno su spremni da ga puste zainteresovanim stranama za 80 miliona evra.

Dugo se Brazilac dovodio u vezu sa Mančester junajtedom, pominjan je čak i povratak u Liverpul, ali navodno sam fudbaler ne želi da se vrati u Englesku.

Tako je prema mnogima favorit za njegov potpis Pari sen Žermen, posebno jer bi ga u Parizu sačekao veliki broj zemljaka, na čelu sa njegovim dobrim prijateljem Nejmarom.

Ipak, prema izveštajima pojedinih evropskih medija, u igri za Kutinjov potpis je i Juventus.

„Stara dama“ bi mogla da ostane bez Paula Dibale, koji nije u najboljim odnosima sa trenerom Alegrijem i utisak je da je izgubio mesto u startnoj postavi od sve boljeg Federika Bernardeskija.

Tako izgleda u Torinu Kutinja vide kao zamenu za Argentinca, ali je veliko pitanje da li mogu da izađu na kraj sa Kutinjovom visokom platom, kako je Brazilac treći najplaćeniji igrač Barse sa skoro 300 hiljada evra na nedeljnom nivou.