SALE DEBITUJE: Izjasnio se koga NE zeli veceras!

„Prošli put kad me je bodrio u Torinu izgubio sam“, šali se srpski selektor

Juče je i zvanično promovisan kao novi trener Virtusa, a već večeras će Aleksandar Đorđević i debitovati na klupi trofejnog kluba iz Bolonje u utakmici Lige šampiona protiv francuskog Le Mana. Bolonjezi igraju na svom terenu, a u prvom meču je bilo nerešeno 74:74.

Dobro je raspoložen srpski selektor i ne krije da jedva čeka da utakmica počne.
„Ponosan sam na ovu avanturu. Znam kolika je težina ovog dresa i koliko ovo veliko V vredi. Poštujem ovaj klub, njegovu istoriju, ali takođe želim da napravim što bolji rezultat i doprinesem njegovom napretku. Mislim da je to pošteno i legitimno. Nikad ne gledam drvo, bez da sam pogledao šumu. Znam u kojem smeru ovaj košarkaški klub treba da ide“, poručio je Đorđević.

Zanimljivo, dva Srbina su sada šefovi u Bolonji, pored Đorđevića, legendarni Siniša Mihajlović trenira fudbalere iz ovog grada.
„Što se tiče Siniše, on može komotno večeras da ostane kod kuće. Prošli put kada me je bodrio u Torinu izgubio sam“, našalio se Đorđević.

Potom je u ozbiljnom tonu otkrio da je dobio najvažniju podršku od Siniše i Predraga Danilovića.
„Mihajlović mi je veliki prijatelj, osoba koju mnogo poštujem. Pravi dasa. A Danilović, on mi je samo poželeo sreću. Iskreno, onako bratski“, zaključio je Aleksandar Đorđević.

Meč između Virtusa i Le Mana igra se večeras od 20.30 časova.